Werkwijze


Fresh Pixel Werkwijze Fresh Pixel Werkwijze

Aan de hand van een duidelijk stappenplan realiseren wij je website.
Zo krijg je volledig inzicht in de werkzaamheden en voortgang.

Contact opnemen

  We beginnen met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Daarin krijgen wij een goed beeld van je wensen en eisen en weet jij precies wat er bij het maken van een site komt kijken. Uiteraard is dit gesprek kosteloos.
 

Briefing & analyse

  Na het gesprek kan het zijn dat nieuwe ideeën en visies naar voren komen. Daarom is het belangrijk een goede briefing op te stellen op basis van de eerste oriëntatie. Uit de briefing komt al snel naar voren welk soort website wenselijk is voor jouw organisatie.
 

Planning & offerte

  Aan de hand van de briefing maken wij een beschrijving van de website, een structuur en een offerte.
 

Hosting & domein

  Als je akkoord gaat met de offerte, zetten we de eerste stap naar de online website: de aanvraag van de domeinnaam mits deze niet aanwezig is. Ook kunnen wij de hosting verzorgen.
 

Aanleveren van materiaal

  We geven je een lijstje van alle spullen die we nodig hebben. Als er een huisstijl is, bezorg ons dan digitaal de logo's, de huiskleuren en lettertypes.
Lees meer over het aanleveren van teksten
Lees meer over het aanleveren van beeldmateriaal 
 

Ontwerp

  Aan de hand van de briefing maken we een eerste ontwerp van de homepage en eventueel een onderliggende pagina. De ontwerpen van de diverse onderdelen worden in de vorm van 'visuals' gepresenteerd. Pas wanneer we samen 100% akkoord zijn met de vormgeving wordt gestart met de programmering.
 

Programmering

  Als je akkoord bent met het ontwerp, starten we met de programmering van de website. Op basis van het structuuroverzicht, bouwen we het prototype van de site.
 

Test en oplevering

  Staat alles op de site en werkt het zoals het zou moeten? In deze periode is het mogelijk om - waar nodig - wijzigingen aan te brengen. Na goedkeuring van het eindresultaat publiceren we de site op internet.
 

Zoeken en gevonden worden (SEO)

  Uiteraard moet straks de site ook gevonden kunnen worden door de zoekmachines op internet. Met onze SEO-expertise zorgen wij voor de juiste toevoeging van zoekwoorden en een correcte aanmelding bij zoekmachines (vooral Google).
 

Slotgesprek/Opvolging & onderhoud

  Tot slot evalueren wij met jou het traject dat we doorlopen hebben en bespreken daarbij de toekomst van je site.