Diensten

Onze visie op webdesign

Fresh Pixel zorgt voor alle belangrijke onderdelen die bij een website horen zoals de structuur, de vormgeving, de programmering en zoekmachine optimalisatie. Op een intuïtieve manier moeten bezoekers makkelijk op jouw site komen en snel de gezochte informatie vinden. Wat komt daarbij kijken?

Structuur

Een heldere structuur helpt bij het gebruiksgemak van de site. Wij begeleiden je graag bij het selecteren van de juiste informatie en het overzichtelijk en gestructureerd weergeven hiervan. Met een functioneel ontwerp scheppen we duidelijkheid in het hele project.

Vormgeving

We ontwerpen de site geheel naar je eigen huisstijl of desgewenst in een compleet nieuwe stijl. Op basis van het geleverde materiaal en in goed overleg, maken we enkele voorbeelden die we uitwerken en aanpassen naar jouw wensen.

Webprogrammering

De kracht van zoekmachines en websites is een nette, schone code. De websites worden met Dreamweaver opgezet zodat zoekmachines de website snel en duidelijk opnemen.

Content Management

Een nieuwe site hebben is één. De site dynamisch houden is een ander verhaal. Ook dit onderdeel kun je aan ons overlaten. Onze content manager helpt je bij het bepalen van de inhoud en het onderhouden van je online informatie. Daarmee verhoog je de bezoekersaantallen en scoor je beter in de zoekmachines.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Als de website uiteindelijk af is, moet die ook nog worden gevonden door de zoekmachines. Wij verzorgen de marketing door optimalisatie voor Google en de aanmelding bij verschillende zoekmachines.

Hosting & domeinnaam

Afhankelijk van de wensen en de grootte van de gekozen onderdelen kiezen we samen een bijpassend webhosting pakket.